//Samarbeid

 

Det er hektiske uker for tiden og det resulterer i mindre oppdateringer her inne. Forrige uke jobbet jeg nesten hver dag og de to neste ukene blir likedan, men jeg gjør mitt beste med å oppdatere dere og håper det går fint 🙂 Det er egentlig litt vanskelig å kombinere jobb, trening, blogg og Instagram til tider, og ofte blir det til at jeg stresser rundt og ikke får gjort alt jeg skal. Men jeg prøver så godt jeg kan, og med enda bedre planlegging er ingenting umulig!

 

 

 

Husker dere den spennende hemmeligheten jeg nevnte forrige uke? Vel, nå kan jeg endelig røpe at jeg har startet et samarbeid med www.Lashlook.no, et av de mest kjente selskapene i Norge som spesialiserer seg på vippeextensions! Jeg føler meg så heldig som har fått denne muligheten og jeg er ekstremt takknemlig for det. I går var jeg hos Ina Helland på Lash Look for å sette på et nytt sett og jeg lot hun bestemme hvor mye volum jeg skulle ha – dermed ble det megavolum! Jeg var en smule nervøs da hun fortalte at jeg hadde fått 10 vippeextensions på èn vipp og redselen for at jeg skulle se ut som en drag queen kom snikende. Men det var bortkastet bekymring, for FY SØREN så fint det ble! Til tross for stort volum ser det absolutt ikke så falskt ut og lengden er helt perfekt.

Fra jeg kom inn døren på Lash Look og til jeg gikk ut 3 timer senere ble jeg tatt godt vare på og det merkes at Ina er godt utdannet i faget. Jeg har brukt vippeextensions hos to andre tidligere, men ingen av de var på langt nær så nøyaktig som Ina og de brukte heller ikke teknikkene hun gjorde. Det startet med at hun tok bilder av meg inntil en vegg for å se hvordan ansiktsform jeg hadde og for å finne ut hvilke type vipper som ville passe meg best. Da jeg hadde lagt meg ned på benken (som forresten var farlig behagelig) brukte hun noen minutter på å tegne på meg slik at vippene skulle bli så identiske og fine som mulig. Tre timer senere var jeg ferdig og resultatet var nydelig! Jeg er så fornøyd og ikke minst glad for at jeg endelig har funnet en vippetekniker som er så perfeksjonist og profesjonell som Ina.

 

 

Det fantastiske med dette samarbeidet er at dere ALLE får hele 20% rabatt på vippeextension! Ved å nevne mitt navn (Tiril Sørensen) i kommentarfeltet på bestillingsskjemaet eller i salongen vil dere få hele 20% rabatt på vippeextensions hos vippetekniker Ina Helland på Lash Look. Dette tilbudet gjelder kun avdelingen i Oslo. Hvor gøy er ikke det? Åå, jeg er så glad for at jeg endelig har startet et samarbeid som også DERE får goder av og jeg håper naturligvis det faller i like god smak hos dere som hos meg 😀

 

Ha en finfin dag!