Jeg tenkte det hadde vært gøy for dere å få et lite sammendrag over hvordan mine høydepunkter i løpet av ukene er, så fra nå av kommer jeg til å kjøre på med «Uken som var/The week that was» hver søndag (selv om det er tirsdag i dag) og håper det faller i smak hos dere 🙂

 


 

Ukens tanke
– Ukens tanke må være å kjøpe leilighet eller hus etterhvert. Forrige uke brukte jeg utrolig mye tid på tenking og titting etter aktuelle steder å kjøpe noe eget. Åh, jeg er så gira!

 

Ukens opptur
– Ukens opptur var definitivt at jeg bestod oppkjøringen på C1 (lett lastebil) på mandag OG at jeg har fått fast stilling i ambulansetjenesten når læretiden er over i August! Wii, det føles så godt og jeg smiler fra øre til øre 😀

 

Ukens nedtur
– Ukens nedtur er desidert hodepinen jeg bråvåknet med natt til fredag. Jeg har slitt litt med hodepine i flere år, men det har vært mer av den plagsomme typen. Denne gangen var det intenst og jeg har aldri hatt så vondt i hodet som jeg hadde denne natten.. Det var nesten så jeg ble litt skremt da det kom så akutt, men etter to paracet og 30 minutter dempet det seg sakte, så da fikk jeg heldigvis sove igjen!

 

Ukens film/serie
– Jeg har dessverre ingen tips å komme med denne uken, men kanskje dere kan gi meg noen tips?
Jeg er nemlig på utkikk etter en serie jeg kan begynne å se, men den må være spennende og ikke inneholde altfor mye action. Jeg er ikke så veldig fan av science-fiction, men er stor fan av komedier og romantikk. Alle andre finner interessante serier i hytt og pine, men jeg klarer aldri å se mer enn maks èn sesong før jeg går lei! Så jeg tar gledelig imot alt av tips til serier og filmer 🙂

 

Ukens leser
– Ukens leser er Marie! Jeg ble så utrolig glad innvendig da jeg leste den hyggelige kommentaren hun skrev på mitt ene innlegg. Hun nevnte blant annet at hun har fulgt meg siden jeg bodde i Haugesund og at hun synes det er koselig at jeg har begynt å blogge igjen, og sånt varmer jo enhver bloggers hjerte. You made my day, Marie <3

 

Ukens sang

Så utrolig behagelig og deilig sang, får frysninger hver gang jeg hører den.

 

Ukens cravings
– Iskrem. For to uker siden spiste jeg altfor mye is i forhold til hva jeg bør på en uke, så denne uken ga jeg meg selv et iskrem-stopp, haha! Og det er tydelig at kroppen ikke var helt fornøyd med det, for hver bidige dag har jeg siklet etter iskrem og det har vært et mareritt å gå forbi iskremdisken i butikken… Haha, livet!

 

Ukens lættis

Altså, denne karen.. Det går ikke èn dag uten at han finner på et eller annet tull helt ut av det blå. Man skulle tro jeg begynte å bli vant til det etter et år, men den gang ei! Selv på de kjipeste dagene kan han få meg til å dra på smilebåndet ved å finne på noe artig. Og han gir seg ikke så fort han får respons, neida, han fortsetter til jeg blir så klein at jeg ber han stoppe. Haha, men jeg er jo litt glad i han også da, sånn bittelitt innerst inne. Selv om han kommer til å bli sur fordi jeg la ut dette, haha!

 

Ukens obsession
– Uken som var hadde jeg helt dilla på fiskekaker! Ja, du hørte rett – fiskekaker, av alle ting. Jeg som egentlig ikke er så glad i fisk har gått og knasket dette i hytt og pine, haha. Mamma vil vel falle av stolen når hun leser dette, jeg vet ikke hvor mange diskusjoner vi har hatt rundt middagsbordet oppgjennom årene fordi det har vært fisk til middag…

 

Ukens gledingz 
– PALMA! Ååå, i dag er det nøyaktig 15 dager til jeg setter meg på flyet og reiser til varmere strøk. Til tross for at jeg var i Rhodos for knapt 2 måneder siden er savnet etter sol og varme stort, jeg får faktisk ikke nok! Rhodos reiste vi jo spontant til fordi vi ønsket å forberede oss til fagprøven på stranden i et varmt strøk fremfor i den kjedelige stua vår hjemme i kalde Norge, så det var ikke «syden-syden» med null bekymringer og stress. Men nå blir det en skikkelig sydentur hvor vi bare skal KOSE OSS, drikke gode drinker, spise deilig mat, teste det berømte bylivet i Magaluf, sprade rundt i lite klær og bli solbrune og fine!

 

Ukens flause
– Jeg trodde og håpet jeg skulle skli gjennom denne uken uten noen som helst flauser, men den gang ei.. På søndag presterte jeg nemlig å rygge ambulansen rett inn i en busk, midt i et boligfelt, midt på lyse dagen! Og selvfølgelig var det fint vær, så naboene som satt ute i sola fikk en god dose underholdning der jeg kjørte bilen frem og tilbake for å få den på rett kjør (bare hyggelig!). Jeg kan vel si at jeg ikke var fullt så høy i hatten da jeg hoppet ut av ambulansen og gikk inn til pasienten, haha! Makkeren min hadde allerede gått inn, så jeg håpet og trodde han ikke fikk det med seg – men joda, det var jo ett stykk rødkledd mann som ikke kom i seg inn i bilen igjen fordi den stod klint inntil busken jeg nettopp hadde rygget i, haha..

Til mitt forsvar var det både trangt, kronglete og uoversiktlig, og da er det ikke bare-bare å rygge sikksakk med stor bil altså. For å si det sånn, så var det en grunn til at makkeren min valgte å hoppe ut av bilen og gå til pasienten før jeg rakk å rygge på plass – han har nemlig jobbet i tjenesten «et par» år mer enn meg og så at jeg kom til å få en utfordring der.

Jaja, heldigvis gikk det greit med bilen i hvert fall, haha 😀