God tirsdag!
Nå er det snake 3 timer til vi sitter på Gardermoen med snuten vendt mot Palma de Mallorcaaa! Jeg har gledet meg til denne dagen helt siden turen ble bestilt og nå er den endelig kommet. I kjent stil begynte vi ikke pakkingen før i dag, så det har vært en smuuule hektisk morgen, men vi rakk alt og nå er det tid for Ferriii og avslapping 😀

 

 

Èn ting er i hvert fall sikkert – jeg trenger større koffert! Jeg prøver å pakke så lite som mulig, men feiler hver gang. Jeg bare ha med det plagget, de skoene, den vesken, den kjolen… Hmm, det er nok lurt å ta med dobbelt opp av alt, i tilfelle jeg ønsker å ha på meg noe annet! Ja, så da pakker jeg i tillegg 6-7 par sko, 9-10 kjoler, alt av badetøy, shortser og topper… Fader, toalettvesken… Den store, klumpete tingen med altfor mye sminke og hårprodukter, hvordan i alle dager skal den få plass?

Så står jeg der fortvilet med en koffert som ikke vil lukkes og får høre «ta ut noe, da vel». Hallo i luken, ba du meg nettopp ta ut noe? Det er like uaktuelt som at jeg står bom stille i skogen ved siden av en mauertue (da blir det dance moves, skal jeg si dere!).
Løsningen ble som følger;

 

Jeg satt meg på toppen av kofferten mens mannen i huset tok et godt grep rundt den stakkars glidelåsen og dro den hylende rundt hele kofferten. Endelig lukket og flaks glidelåsen ikke røyk!

 

Haha, ikke fortell meg at jeg er den eneste jenta i verden med dette problemet?
Nå er i hvert fall kofferten pakket og vi er klare for VACAY! 😀

Jeg skal prøve å oppdatere bloggen litt, men kan ikke love noe. Det er tross alt ferie og jeg ønsker ikke å bruke for mye tid på dataen, men jeg kan garantere dere at både min Snapchat og Instagramprofil vil oppdateres daglig! I tillegg styrer jeg Femelles snapchat noen dager, så følg gjerne de også 🙂

 

Vi snakkes i varmere strøk på;
Instagram: FitnessbyTiril
Min Snapchat: Tirilns
Femelles Snapchat: Femelleno