Iiiiik, jeg er virkelig verdens heldigste jente! Husker dere da jeg nevnte at Andrè overrasket meg med tidenes gave under vår Indian Date Night? Vel, det var et splitter nytt Canon EOS 750D med objekt og kamerastativ! Jeg kan ikke tro mine egne øyne, den gutten har virkelig fått med seg mer enn hva jeg har trodd når jeg har gnålt om mitt store ønske etter nytt speilreflekskamera! Jeg tror jeg skal fortsette å mase liiiiitt mer om hund, så kanskje det også plutselig er i huset en dag 😀 Haha!

 

Iiiiik, I’m the world’s luckiest girl! Do you remember when I mentioned that Andrè surprised me with a gift during our Indian Date Night? Well, there was a brand new Canon EOS 750D with objective and a camera stand! I can’t believe my own eyes, I have talked a lot about wishing a new camera and he’s obviously listening more than I think he does! I’ll definitely talk more about wishing a dog, and maaaaaybe there will be a puppy in our house one morning I wake up 😀 Haha!

 

~ Canon EOS 750D ~ 

 

Et godt kamera er alfa omega når man driver en aktiv blogg og instagram, og jeg er helt i ekstase over at jeg endelig kan dele kjempefine bilder med dere! Nå skal det bli så mye antrekksbilder, matbilder, treningsbilder og åh – tenk hvordan bildene fra Palma blir! I august reiser jeg nemlig dit og da skal jeg ta sååå mange bilder jeg skal dele med dere 😀

Og vet dere hva? Skatten tar ikke bare nydelige bilder, den tar også nydelig film, så nå kan jeg lage videoblogger til dere! Om jeg kommer til å tørre det er en annen sak, haha, men nå er muligheten der 🙂

 

A good camera is very important when you have an active blog and instagram account, and I’m very excited to finally get the chance to share beautiful pictures with you! From now on, there will be so many pictures of outfits, food, workouts and oh – think how beautiful the pictures from Palma will be! I’m going to Palma in August and then I’ll take a lot of pictures to share with you 😀

And you know what? My baby doesn’t only take beautiful pictures, it also takes beautiful video. Now I can make video posts to you! I don’t know if I’m tough enough to do that, haha, but there’s a possibility 🙂

 

 

~ A huge thank you to the worlds best boyfriend – you’re the best and you know I love you thiiiiiis much <3 ~