Sol og strand er helt klart deilig, men enkelte ganger kan det bli litt for mye av det gode. Da vi var i Palma bestemte vi oss derfor for å reise til Marineland og slå av noen timer i dyreparken den ene dagen, fremfor å ligge enda en dag på stranden uten mål og mening. Jeg var litt redd for at apekatten jeg reiste med skulle føle seg litt for hjemme i parken og bli igjen der, men heldigvis fikk jeg han med meg hjem – haha 🙂

 

 

Marineland er en liten, men søt dyrepark like utenfor Palma. Her har de mange forskjellige dyrearter og noen av de vi fikk se var fugler, aper, haier, pingviner, delfiner, sjøløver, slanger og en stor skilpadde. Skal ærlig innrømme at jeg synes spesielt synd på pingvinene, altså, klarer de seg egentlig i så varme strøk? Trodde de kun overlevde i kulden jeg, men her stod de jo frivillig i den stekende solen.. I tillegg til dyreartene hadde de både papegøyeshow, sjøløveshow og delfinshow. Vi så bare showet med sjøløvene og delfinene, men det var to fine show og det er imponerende å se hvor kloke dyr er. Faktisk er det første gang jeg har sett delfiner og de er jo like søte i virkeligheten som på tv!

 

Til vår store lettelse var det både cafè og barnebasseng der, så da kroppen begynte å bli overopphetet ble det både iskrem i skyggen etterfulgt av plasking i et basseng med 50 andre unger. Altså, må man så må man. Det hadde jo vært kjedelig å syncopert av heteslag midt i dyreparken, haha.

 

 

Hahaha, den hvite papegøyen på bildene under ser kanskje søt og snill ut, men den var ikke alltid like happy – noe min bedre halvdel fikk erfare. Snill som han er gjør han som jeg ber pent om og stiller opp som modell foran kameraet, så da jeg ba han om å ta papegøyen på hånden gjorde han jo det… og gjett hvem som plutselig hadde et nebb sittende i fingeren sin! Og papegøyer biter hardt altså, jeg har faktisk hørt at de kan bite av fingeren på et menneske.. Haha, jeg visste ikke om jeg skulle le eller vise sympati, egentlig gjorde jeg vel begge deler! Skal innrømme at jeg har liiitt dårlig samvittighet enda, men altså, hvordan kan man ikke le av noe sånt? Sist jeg sjekket hadde han 10 fingre enda, så da gikk det bra denne gangen også!

Nå er det nok prat fra min side, kos dere med bildene fra dyreparken! 🙂