~ Always wear your best lingerie, life is too short to leave it for a special occasion ~
 

Er det èn ting som får oss jenter til å føle oss fine, så er det pent undertøy!
Det er rart med det, men når undertøyet mitt matcher klærne mine føler jeg meg automatisk mye bedre. Jeg er vel ikke den eneste som har det slik? Vanligvis er det kun min samboer som ser meg i undertøy, men selv de dagene han er bortreist eller jobber nattevakter kler jeg meg fint under klærne.

 

~ Buy her cute underwear and she’ll model it for you ~
 

Dette nydelige undertøysettet fikk jeg tilsendt fra www.Mymuse.no tidligere denne uka. Altså, se så utrolig fint!
Jeg føler meg rett og slett som en million dollar og det er helt klart min nye favoritt i undertøyskuffen. De gullfargede detaljene kombinert med stoffets mørke farge skaper en røff, men eksklusiv look. I tillegg til det attraktive utseendet er undertøyet laget av mykt materiale, noe som resulterer i en behagelig opplevelse for deg som bærer undertøyet og den heldige som får se deg i det 😉

Også har jeg en liten gladnyhet til mine kjære lesere!
Jeg har fått en eksklusiv rabattkode hvor dere får 20% på alt hos MyMuse.no! Bruk rabattkoden «Tiril20» og bli en heldig eier av et fint undertøysett du også 🙂

 

//Sponsored

 


Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram for mer inspirasjon.
På snapchat snapper jeg hverdagen min på @Tirilns