// Innlegg i samarbeid med Good for me

 

I flere år har jeg lest og hørt mye positivt om Betakaroten fra både toppbloggere og bekjente. Likevel har jeg aldri somlet meg til å bestille en boks selv, mye fordi jeg ikke trodde at det ville gi noen spesiell effekt på verken brunfargen eller dens varighet. Men, det måtte jo være en grunn til at folk skrøt Betakaroten opp i himmelen og ikke minst bestilte mer så fort det var tomt, så da jeg fikk tilbud om å starte et lite samarbeid med Good For Me og teste Betakaroten Gold var jeg rask til å takke ja. Og det er jeg så glad for, for på bare 2 uker har jeg merket stor forskjell på min brunfarge!

Betakaroten Gold er en ny og forbedret utgave av deres klassiske Betakaroten. Den kommer i en vegetabilsk kapsel, er tilsatt ekstra antioksidanter og er helt fri for allergener og gelatin. Derfor passer denne perfekt for deg som har et vegetarisk kosthold og ikke minst ønsker en dyp og varig brunfarge! I kombinasjon med solkrem bidrar betakaroten til å gi en bedre beskyttelse mot solen og kan ha god innvirkning på soleksem, så her er det flere fordeler å hente.

Betakaroten Gold kan brukes året rundt, men dersom du ikke allerede går på dette er anbefalingen å starte med betakaroten 2-3 uker før avreise til varmere strøk. Under oppholdet, og gjerne etter, kan du fortsette med den anbefalte doseringen slik at du utnytter solen optimalt og bevarer fargen lenger når du kommer hjem igjen.

 

 

Jeg kommer fra en mor og far som blir ekstremt brune så fort de går ut døra på en solskinnsdag, men disse genene glemte de nok å gi til meg, for jeg må nemlig ligge flere timer på solsengen for å få litt brunfarge. Da jeg tok mitt første kvarter i solariumet etter å ha brukt Betakaroten Gold i kun 7 dager fikk jeg derfor en stor og positiv overraskelse! Jeg fikk en mye finere og gylden brunfarge enn jeg vanligvis gjør etter 15 minutter i solarium! Et par dager senere måtte jeg selvfølgelig ta et nytt kvarter i solariumet og fargen ble bare enda dypere og finere. Faktisk fikk jeg så raske og fine resultater at samboeren, som er en mann og legger merke til svært lite, så en stor forskjell på huden min. Den stilige betakaroten-boksen jeg trodde jeg skulle ha for meg selv tømmes i rekordfart nå, for mannen i huset har hivd seg på trenden! Haha 🙂

Om bare to dager reiser vi til Palma og jeg gleder meg så mye til sol, varme, late dager på stranden og ikke minst se den fine brunfargen jeg allerede har fått bli enda dypere og finere!