I natt satt jeg beina på norsk jord etter å ha vært i Palma de Mallorca i èn uke og det første som møtte oss da vi gikk ut av flyet på Gardermoen var 14 grader og plaskende regn. Litt rart å tenke på at jeg kun 3 timer tidligere stod i Mallorca under en blå himmel med en sol som stekte over 40 grader! Likevel var det litt godt å komme hjem til kjøligere klima, selv om jeg garantert kommer til å savne varmen innen denne dagen er omme, hehe.

 

 

 

Etter en uke i totalt feriemodus med hotellfrokoster, deilige middager og masse iskrem var det godt med en sunn og frisk frokost i dag. Da ble det, ikke overraskende nok, en deilig smoothie bowl av skogsbær, jordbær, cottage cheese og topping. Den var såå fristende at jeg ikke rakk å ta frem speilrefleksen før halve bollen var spist opp, så det får holde med et snapchatbilde i dag!

 

Jeg har virkelig STORKOST meg med min kjære i Palma og vi har gjort så mye gøy! Masse bilder og filmer er tatt og jeg har allerede begynt å skrive flere innlegg om de forskjellige opplevelsene og turene vi har reist på denne uken – stay tuned 🙂 I tillegg planlegger jeg å lage en liten video, eller Vlog som det så fint kalles, fra turen vår og hvis den blir slik jeg ønsker er det baaare å glede seg til en video full av SOMMER og good vibes! 😀

 

~ Last photo in Palma before we left. Gonna miss bikini weather every day! ~

 

I dag er det en skikkelig daffedag hvor koseklærne er på og sofaen er inntatt. Litt senere er det på tide å pakke ut av kofferten og få vasket litt tøy før det er tid for å pakke bagen slik at den er klar til avreise til Horten på fredag. Da er det fam-tid på campingen til tante, koselig!

Ha en fortsatt fin onsdag, gode lesere 🙂