Jeg startet dagen med et møte og jeg har en spennende nyhet jeg gleder meg så innmari til jeg kan fortelle dere! Det handler om et nytt samarbeid og det beste med alt er at dere, mine kjære lesere, også kan få fordeler ved samarbeidet! Det liker jeg <3 Det var et veldig hyggelig møte tatt over en kaffekopp på Pascals Konditori hvor det ble diskutert hvordan vi som samarbeidspartnere kan gi best mulig utbytte til hverandre, samt hvordan vi skal nå ut til våre lesere og følgere og gi dere best mulig produkt. Åååå, dette blir så bra – gled dere! 😀

 

 

 

 

 

 

Da jeg kom hjem fra møtet var det tid for kontorarbeid. Den siste uken har jeg vært dårlig på å svare mail, knipse bilder til blogg/instagram og oppdatere sosiale medier. Det er jo ikke helt optimalt, så dere kan tro det gjorde godt i sjelen å få unna de viktige mailene og ikke minst få gjort litt bloggarbeid! Det er utrolig hvor fort tiden går når man setter seg ned – Først ta fine bilder, så overføre disse til dataen og telefonen, deretter redigere disse slik at bildene blir lyse og fine, så må bildene som skal til instagram overføres tilbake til telefonen igjen. For ikke å snakke om selve blogginnleggene, det tar jo fort en stund å skrive. Det er ikke tull når jeg sier at det kan ta rundt 3-4 timer å få publisert èt blogginnlegg og èt innlegg på Instagram. Forarbeidet tar tid, men resultatene blir jo bra 🙂

 

 

 

 

Nå skal jeg straks trene og shoote litt bilder/film. Da øynene begynte å bli firkantet tok jeg en liten pause fra dataen og lagde middag til A kom hjem. Da middagen var spist og jeg tittet på klokken var den blitt 19:00! Shit, tiden flyr og det blir tydeligvis en sen økt i dag, men det positive er jo at jeg får treningssenteret nesten for meg selv. Planen er faktisk å ta litt bilder og/eller film av øvelser som jeg skal dele med dere! Høres det interessant ut? Jeg håper i hvert fall det vil falle i smak 🙂 Det er jo mye enklere å lære riktig teknikk på øvelser når man ser hvordan de skal utføres.

Ha en fantastisk kveld, søte dere <3

 

Q: Er det noen spesifikke temaer dere ønsker at jeg skal skrive om?
Jeg blir veldig takknemlig for å høre hva dere vil lese mer om her 🙂