//Inneholder sponsede produkter

 

 

 

 

 

I går våknet jeg nøyaktig 07:50 av meg selv. Kroppen var helt uthvilt og jeg var sikker på at klokken var nærmere 12:00, jeg fikk derfor mildt sagt et lite sjokk da jeg så at det kun var knapt en time siden mannen forlot huset og jeg fikk sengen for meg selv. I stedet for å lukke øynene og tvinge kroppen til mer søvn bestemte jeg meg for å bruke morgenen effektivt. Kort tid senere var frokosten laget og servert til meg selv i sengen! Havregrøt, kaffe og behagelige klær <3 Åh, er det ikke herlig med koselige morgener som dette?

Jeg er så godt som alltid iskald på hender og føtter, så for meg er det et must å gå med sokker stort sett hele tiden. Til og med på sommeren blir jeg kald om jeg går sokkeløs innendørs og jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger venner, kollegaer og pasienter har kommentert de iskalde hendene mine. Jeg ble derfor superglad da jeg fikk tilsendt en haug med undertøy og stilige sokker fra HappySocks.com! Bare se på disse søte giraff-sokkene, jeg dååååner 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har en tilståelse å komme med.. På onsdag skrev jeg jo at jeg skulle ta en sen treningsøkt og shoote litt bilder og filmer til dere. Meeen, klokken ble fort 21:00 og da ble jeg litt sånn «åh, serr, skal jeg gidde trening så sent» – og det hjalp ikke akkurat at mannen gjorde det han kunne for å friste meg med boblebad og vin i stedet. Så da havnet jeg der da, godt plassert i hans armkrok i boblebadet med vinglasset i hånden. Det var absolutt ikke feil og den kjærestetiden var høyst nødvendig. Men, hvis dere ønsker at jeg skriver flere innlegg med styrkeøvelser og video som viser hvordan disse utføres på riktig måte er det bare å hyle ut i kommentarfeltet, så skal jeg få stumpen i gir 🙂

 

 

 

 

 

 

Senere på dagen var det tid for noen ærender og trening. I går var planen å trene bein og jeg hadde forsåvidt skrevet opp hele skjemaet slik at det var klart. Beintrening er skikkelig PAIN når det står på, men utrolig deilig når økta er ferdig! Da jeg kom inn på treningssenteret og så at det var stappfullt og jeg måtte stå i kø på alle de 3 første øvelsene mine ombestemte jeg meg brått, så da ble det 30 min cardio i stedet. Det er det lenge siden jeg har trent, gitt! Jeg bestemte meg for å senke kravene til meg selv og ta en rolig cardioøkt slik at jeg holdt på godfølelsen jeg kom inn med og det gikk over all forventning (gir meg selv en klapp på skuldra for det, gitt) 🙂

 

 

 

 

 

I dag er jeg på jobb fra morgen til kveld, så dette innlegget ble forhåndsskrevet i går og satt på autopubliser.
Ha en fortsatt fin dag <3

 

Q: Hvordan type innlegg ønsker dere å lese? 🙂