Boom, for en deilig dag gårsdagen var!
Da jeg åpnet øynene på morgenen kjente jeg bare på kroppen at denne dagen, den kom til å bli bra. Et par sekunder senere tok jeg meg selv i å fundere på hvordan jeg skulle opprettholde vekten på «det riktige beinet» slik at dagen ikke brått ble snudd om til en kjip dag. Kroppen og hodet har blitt veldig sliten av alt som har foregått i livet mitt det siste året og i det siste har den virkelig sagt stopp på flere områder, så derfor har det vært litt kort vei mellom godt humør og dårlig humør de siste ukene. Men fy søren, det var så deilig å bare legge vekk den hormonelle dama man skulle tro var gravid i niende måned og bare være happy! Så det tror jeg jammen meg jeg skal fortsette med, haha 😉

 

 

Dagen startet selvfølgelig med brekkie og det ble enkelt og greit havregrøt med proteinpulver. Den ble nærmest kastet i munnen og slukt ned mens jeg pugget på teorispørsmål. Knapt et kvarter senere satt jeg i bilen på vei til trafikkstasjonen for å ta teoriprøven på utrykningssertifikatet og den gikk heldigvis supert! Nå gjenstår det bare oppkjøringen til fredag og den gleder jeg meg til 🙂

 

 

Gårsdagens økt var rygg + mage og den gikk helt greit. Jeg kan ikke gå inn på treningsstudioet med samme holdning som tidligere, altså at jeg skal løfte like tungt som før. På det styrkenivået er jeg ikke lenger grunnet treningspausen, men gjett om jeg gleder meg til å komme tilbake dit!

Åh, og vet dere hva? Norges største vanemenneske prøvde faktisk en ny mageøvelse i dag, det er det ikke ofte jeg gjør! Den heter «Ab Plate Press» og jeg kom tilfeldigvis over den på en blogg tidligere i dag. Meeen, øvelsen ga meg dessverre ikke nok utfordring, så det endte med at jeg kjørte mine gode, gamle mageøvelser i stedet. Ingenting er bedre enn å kjenne at magemusklene brenner, åh, det er «god» smerte det! Da vet jeg at øvelsen tar og muskelfibrene rives fra hverandre 🙂 Liker’e!

 

 

Kvelden ble tilbragt på kino hvor vi så Annabelle 2 i 4DX, men den filmen og opplevelsen tenkte jeg å lage et eget innlegg om en av de nærmeste dagene. Det er nemlig totaaalt verdt et eget innlegg, haha!

 

Ellers ønsker jeg dere en strålende torsdag!
Nå er det kun èn dag igjen og så er det helg 😀