Jeg startet en spørsmålsrunde på min forrige blogg rett før jeg begynte å blogge for Femelle.no og siden jeg har fått noen nye lesere tenkte jeg å la spørsmålsrunden vare i noen dager til. Så fyr løs om du sitter på noen spørsmål, uansett hva det måtte dreie seg om! Spørsmålene samles og besvares i et eget innlegg om noen få dager ♥ Spørsmålene jeg fikk på min forrige blogg vil selvfølgelig også bli besvart 🙂

I started a Q&A on my previous blog a week before I moved my blog to Femelle.no. Since I’ve got some new readers, I decided to have the Q&A for a few more days. So if you have any questions – just ask me, no matter what it’s all about! The questions will be collected and answered in a post within a few days ♥ Of course, I will also answer the questions I received on my previous blog 🙂